Stallet och fotografering

Idag åkte jag äntligen ut till stallet och min Zolli igen, har saknat honom så himla mycket. Bara lukten av häst, jag älskar det. Idag körde vi lite markarbete och så skrittade vi en stund, det var så skönt. Min manager skulle ju komma idag och ta lite bilder som jag kunde ha som header, tanken var att det skulle bli en fin, naturlig bild i hemma miljö. Tro fan att det bara blev skit av det hela. Vi skrattade och var för oseriösa, den enda bilden som blev ok att ha som header tillfälligt var den jag har nu. En bild som togs av ren slump, jag satt och pratade med min pojkvän som precis hade kommit hem från jobbet när bilden togs. Men det är väl sådär, dom spontana bilderna är oftast dom som blir bäst.

IMG_7157

Nu finns det en bild på bloggen iallafall och det ser lite trevligare ut, eller hur?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>